Fri frakt på smycken - Pay with Klarna - We ship worldwide

Moonlight Mala Halsband

  • 1 295 kr
Finns i lager.

Moonlight Mala

Beskrivning: Moonlight Mala är ett exklusivt och handknutet mala, skapat med omsorg och kärlek av Sussi Norberg. Varje detalj är noggrant utvald för att skapa en harmonisk och balanserad helhet.

Material: Detta mala består av 108 stycken 6mm stora kristaller av Jade, Jordgubbskvart, Madagaskar Rosenkvarts och Rudraksha. Detaljer i 24k guldpläterad mässing ger en subtil touch av lyx och symboliserar fulländning, renhet och det gudomliga ljuset inom varje individ.

Stenarnas Betydelse/Energier: Jade är en sten för visdom, skydd och harmoni. Den är känd för sina lugnande och balanserande egenskaper, vilket hjälper till att skapa inre frid och stabilitet. Jordgubbskvarts är känd för sin kärleksfulla och upplyftande energi. Den hjälper till att öppna hjärtat och attrahera positiva och kärleksfulla upplevelser. Madagaskar Rosenkvarts hjälper till att öppna hjärtat, öka självkärlek och medkänsla, samt stärka relationer. Rudraksha är frön från ett heligt träd och används traditionellt i mala halsband för deras andliga och helande egenskaper. Rudraksha är känd för att ge skydd och skapa en känsla av lugn och stabilitet.

Design: Som hänge har detta mala en magisk vacker dubbelterminerad bergskristall av högsta kvalitet. Att kristallen är dubbelterminerad betyder att den har två spetsar, vilket innebär att energi kan flöda åt båda håll. Den ses som den främsta av alla kristaller, då den bland annat hjälper till att stärka övriga kristallers egenskaper när de används tillsammans.

Användningsområden: Varje mala är helt unik, handplockad för dess specifika kraft och energi. Använd ditt smycke med glädje och bär det för att ta del av dess positiva egenskaper. Oavsett om det är under meditation, yoga eller i vardagen, kommer Moonlight Mala att vara en påminnelse om din intention och en källa till positiv energi.

Filosofi: På Blush and Promise strävar vi efter att skapa smycken som inte bara är vackra, utan som också bär en betydelse. Varje mala är ett uttryck för harmoni och kärlek. Mala halsband används traditionellt som ett hjälpmedel för meditation och mindfulness. Varje kristall representerar en intention eller ett mantra som upprepas under meditationen, vilket hjälper till att fokusera sinnet och främja närvaro i nuet. Bär även ditt mala som ett vackert halsband i din vardag för att ta del av kristallernas unika egenskaper.