Hur bär du ditt armband?


Alla kristaller vi skapar våra armband av har sina egna unika och läkande egenskaper, men visste du att det även finns en mening i vilken av dina handleder du bär ditt armband på? Din ena hand är nämligen den mottagande handen medan den andra är den givande handen.

Din vänstra hand är din mottagande hand som absorberar positiv energi och för den vidare ut i kroppen. Din högra hand är som motsatts din givande hand som släpper taget om negativ energi och leder den ut från kroppen, samtidigt som den skyddar dig från att ta emot negativ energi. Energiflödet i kroppen är generellt sett "vänster in, höger ut", där du tar emot genom vänster och ger/släpper genom höger. Andas in genom vänster näsborre, andas ut genom höger. Det beror alltså inte på huruvida du är höger- eller vänsterhänt.

Vilken hand du bär dina armband på bestämmer du helt själv, beroende på vad just du vill få ut av stenarna i just det armbandet. Armband av stenar och kristaller har burits i århundraden som ett sätt att smycka kroppen, främja helande positiv energi och som en fysisk påminnelse om välbefinnande. Ditt armband kanske symboliserar något speciellt för just dig?

© Blush & promise

*Texten får ej kopieras eller delas utan tillstånd