Fri frakt på smycken - Pay with Klarna - We ship worldwide

Strength Mala Halsband

  • 1 195 kr
Finns i lager.

Strength Mala 

Beskrivning: Utforska inre styrka och balans med detta handknutna yogahalsband och meditationsmala, skapat med omsorg och kärlek av Sussi Norberg.

Material: Malan består av 108 stycken 6mm stenar noggrant utvalda för sina unika egenskaper.

Stenarnas Betydelse/Energier: Rosenkvarts står för kärlek, ro och harmoni. Kallad kärlekens sten för sina milda, positiva energier och förmåga att främja kärlek i alla dess former. Förankrad i hjärtchakrat. Maifanite tillskrivs egenskaper som förbättrar hälsan och sprider lycka. Riverstone är känd för sin starka energi som ger bäraren kraft och stödjer jordning och grundning under meditation. Bergskristall ses som den främsta av alla kristaller och förstärker övriga kristallers egenskaper när de används tillsammans. Stärker koncentrationsförmågan och transporterar bort negativa energier med dess rena energi.

Design: Meditationsmalan är fulländad med en vacker buddha-amulett, vilket symboliserar visdom och inre styrka.

Användningsområden: Varje mala är helt unik, handplockad för dess specifika kraft och energi. Använd ditt smycke med glädje och bär det för att ta del av dess positiva egenskaper. Oavsett om det är under meditation, yoga eller i vardagen, kommer Stenght Mala att vara en påminnelse om din intention och en källa till positiv energi.

Filosofi: På Blush and Promise strävar vi efter att skapa smycken som inte bara är vackra, utan som också bär en betydelse. Varje mala är ett uttryck för harmoni och kärlek. Mala halsband används traditionellt som ett hjälpmedel för meditation och mindfulness. Varje kristall representerar en intention eller ett mantra som upprepas under meditationen, vilket hjälper till att fokusera sinnet och främja närvaro i nuet. Bär även ditt mala som ett vackert halsband i din vardag för att ta del av kristallernas unika egenskaper.