Passionen för yoga, meditation, kristaller och det estetiska förenas i skapandet av våra vackra och unika smycken.


För 20 år sedan flyttade jag tillsammans med min man och mina barn tvärs över jordklotet till Nya Zealand, där jag upptäckte min passion för smyckesdesign och kristaller. Vid samma tidpunkt trädde även yogan in i mitt liv. Föreningen mellan yogan och de stenar/kristaller jag använde mig av för att skapa mina smycken blev till något alldeles magiskt och jag har sedan dess använt mig av stenarnas unika egenskaper och energier för att komma närmare mig själv.

Varje mala jag knyter är helt unikt och jag handplockar varje kristall utifrån dess specifika kraft och energi. Detta för att du som bärare ska få ett handgjort mala som jag kan garantera endast finns i ett exemplar. Använd ditt smycke med glädje och bär det för att ta del av dess positiva egenskaper. Du kan även använda ditt smycke vid meditation för att förstärka en sinnesstämning eller affirmera något till ditt liv.

För att ladda stenarna med ny energi kan du låta dem bada i månljus (gärna vid fullmåne eller nymåne). Detta är också en bra tidpunkt för att sända ut dina manifestationer tillsammans med kristallerna.

Kristallernas energier gör att jag känner mig vackrare, mer självsäker och får det lättare att se skönheten i allt omkring mig. Varje dag känner jag in vad jag behöver just där och då för att sedan välja det smycke som matchar den energi jag söker. Förutom mina handgjorda smycken har jag även valt att ta in smycken och detaljer från andra designers under Blush & Promise.

-Sussi Norberg-