Som designer hoppas jag att bäraren av Blush and Promise smycken skall känna att varje sten och pärla förmedlar kärlek, kraft och en känsla av att vara unik.
Jag upptäckte min passion för smyckedesign och kristaller för 15 år sedan då jag bodde på Nya Zealand och började då mitt skapande. När yogan kom in i mitt liv vid samma tidpunkt så förstod jag hur mycket smyckena kunde hjälpa mig i min meditation och yoga. Detta genom att alla stenar har sina speciella egenskaper och energier – de fick en naturlig del i mitt liv. Utanför min ’practice’ gör kristallernas energier att jag känner mig vackrare, mer självsäker och gör det lättare att se skönhet i allt och alla omkring mig. 
Varje dag känner jag in vad jag behöver just då och väljer ett smycke som matchar den energi jag söker och jag hoppas ge andra samma upplevelse då de bär mina smycken. Vart mala och mini mala är unikt och knyts för hand med noga utvalda halvädelstenar, varje kristall med sin specifika kraft och energi. Använd smycket vid meditation eller bär det runt din hals eller arm för att ta del av dess positiva egenskaper. För att ladda stenarna med ny energi kan du låta dem bada i månljus, gärna vid fullmåne eller nymåne, detta är också en bra tidpunkt för en manifestation.
Jag knyter alla Unika Malas, Mini Malas och gör armbanden under Blush and Promise. Jag har även valt att ta in smycken och vackra detaljer från andra tillverkare i sortimentet, så som A Beautiful story, Love is Project och  SantaNi. Hoppas du hittar något som kan betyda mycket för dig.
-Sussi Norberg-