PASSIONEN FÖR DET ESTETISKA, KRISTALLER, YOGA OCH MEDITATION KOMBINERAS I SKAPANDET AV VACKRA OCH UNIKA SMYCKEN.
Som designer hoppas jag att bäraren av Blush and Promise smycken skall känna att varje sten och pärla förmedlar kärlek, kraft och en känsla av att vara unik.
Jag upptäckte min passion för smyckedesign och kristaller för 15 år sedan då jag bodde på Nya Zealand och började då mitt skapande med kristaller. När yogan kom in i mitt liv vid samma tidpunkt så förstod jag hur mycket smyckena kunde hjälpa mig i min meditation och under min yoga. Detta genom att alla stenar har sina speciella egenskaper och energier – de fick då en naturlig del i mitt liv. Utanför min ’practice’ gör kristallernas energier att jag känner mig vackrare, mer självsäker och gör det lättare att se skönhet i allt och alla omkring mig. 
Varje dag känner jag in vad jag behöver just då, och väljer ett smycke som matchar den energi jag söker och jag hoppas ge andra samma upplevelse till er alla då ni bär mina smycken. Varje mala och mini mala är unikt och knyts för hand med noga utvalda halvädelstenar, varje kristall med sin specifika kraft och energi. Använd smycket vid meditation, bär det runt din hals eller arm för att ta del av dess positiva egenskaper. För att ladda stenarna med ny energi kan du låta dem bada i månljus, gärna vid fullmåne eller nymåne, detta är också en bra tidpunkt för att sända ut dina manifestationer tillsammans med kristallerna.
Jag knyter alla Unika Malas, Mini Malas och gör armbanden under Blush and Promise. Jag har även valt att ta in smycken och vackra detaljer från andra designers i sortimentet.
Hoppas du hittar något som kan betyda mycket för dig.
-Sussi Norberg-