PASSIONEN FÖR DET ESTETISKA, KRISTALLER, YOGA OCH MEDITATION KOMBINERAS I SKAPANDET AV VACKRA OCH UNIKA SMYCKEN.
Jag heter Sussi Norberg och som designer önskar jag att bäraren av Blush and Promise smycken skall känna att varje sten och pärla förmedlar kärlek, kraft och en känsla av att vara unik
För 15år sedan när vi i familjen flyttade till Nya Zealand  upptäckte jag min passion för smyckedesign och kristaller, där började mitt skapande av smycken. När yogan kom in i mitt liv vid samma tidpunkt så förstod jag hur mycket smyckena kunde hjälpa mig i min meditation och under min yoga. Detta genom att alla stenar har sina speciella egenskaper och energier – de fick då en naturlig del i mitt liv.

Varje mala jag knyter är unikt och jag väljer noga ut alla halvädelstenar, varje kristall utifrån deras specifika kraft och energi. Detta gör att du som som bärare och användare av smyckena får ett helt unikt mala som endast finns i ett exemplar.
Använd smycket vid meditation, bär det runt din hals eller arm för att ta del av dess positiva egenskaper. För att ladda stenarna med ny energi kan du låta dem bada i månljus, gärna vid fullmåne eller nymåne, detta är också en bra tidpunkt för att sända ut dina manifestationer tillsammans med kristallerna.

 Utanför min ’practice’ gör kristallernas energier att jag känner mig vackrare, mer självsäker och gör det lättare att se skönhet i allt och alla omkring mig. 
Varje dag känner jag in vad jag behöver just då, och väljer ett smycke som matchar den energi jag söker och jag hoppas ge andra samma upplevelse till er alla då ni bär mina smycken. Jag knyter alla Unika Malas och gör armbanden under Blush and Promise. Jag har även valt att ta in smycken och vackra detaljer från andra designers i sortimentet.
Hoppas du hittar något som kan betyda mycket för dig.
-Sussi Norberg-