Fri frakt på smycken - Pay with Klarna - We ship worldwide

Sunbeam Mala Halsband

  • 1 295 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Sunbeam Mala 

Beskrivning: Sunbeam Mala är ett exklusivt och handknutet mala, skapat med omsorg och kärlek av Sussi Norberg. Varje detalj är noggrant utvald för att skapa en harmonisk och balanserad helhet.

Material: Detta mala består av 108 stycken 6mm stora kristaller av Riverstone, Solsten, rosa Opal och Bildjaspis. Detaljer i 24k guldpläterad mässing ger en subtil touch av lyx och symboliserar fulländning, renhet och det gudomliga ljuset inom varje individ.

Stenarnas Betydelse/Energier: Riverstone är en sten för förändring och rörelse. Den hjälper till att stimulera energi och motivation, vilket gör den idealisk för att driva framåt och uppnå mål. Solsten är känd för sin glädjefyllda och upplyftande energi. Den förknippas med lycka, självförtroende och personligt styrka. Rosa Opal är en sten för känslomässig helande och kärlek. Bildjaspis är känd för sina jordande och skyddande egenskaper. Den hjälper till att skapa en stark koppling till jorden och främjar stabilitet och balans. 

Design: Som hänge har detta mala en magisk vacker dubbelterminerad bergskristall av högsta kvalitet. Att kristallen är dubbelterminerad betyder att den har två spetsar, vilket innebär att energi kan flöda åt båda håll. Den ses som den främsta av alla kristaller, då den bland annat hjälper till att stärka övriga kristallers egenskaper när de används tillsammans.

Användningsområden: Varje mala är helt unik, handplockad för dess specifika kraft och energi. Använd ditt smycke med glädje och bär det för att ta del av dess positiva egenskaper. Oavsett om det är under meditation, yoga eller i vardagen, kommer Sunbeam Mala att vara en påminnelse om din intention och en källa till positiv energi.

Filosofi: På Blush and Promise strävar vi efter att skapa smycken som inte bara är vackra, utan som också bär en betydelse. Varje mala är ett uttryck för harmoni och kärlek. Mala halsband används traditionellt som ett hjälpmedel för meditation och mindfulness. Varje kristall representerar en intention eller ett mantra som upprepas under meditationen, vilket hjälper till att fokusera sinnet och främja närvaro i nuet. Bär även ditt mala som ett vackert halsband i din vardag för att ta del av kristallernas unika egenskaper.