Loving Mala Halsband

1 299 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Kiwi Jaspis

Detta är en vårdande sten som stödjer oss om vi upplever stress då energin från stenen får oss mer avslappnade och lugna. Den är healande då den hjälper till att förena alla aspekter av våra liv, justerar, renar och balanserar chakran. Kiwi jaspis unika komposition är upplyftande och kan höja vårt välbefinnande och humör. Den sägs hjälpa till att anpassa oss till jordens vibrationer och på så sätt skapar den en inre balans och harmoni.

Jordgubbskvarts

En sten som är lugnande om du känner dig stressad. Den attraherar kärlek, tacksamhet och generositet då den tar fram din kärleksfulla sida och hjälper dig i relationer. Jordgubbskvartsens budskap är ”Ta vara på dagen”.

Rökkvarts

En sten som renar dig från negativa energier. Den healar och grundar dig om du känner dig i obalans. Den underlättar för dig när du vill få dina drömmar och idéer att slå in i verkligheten. Chakra: Bas

Brun Aventurin

Aventurin ger inre lugn och harmoni i kritiska situationer då den lär oss se med hjärtat. Ger dig mod att våga det där lilla extra. En sten som hjälper oss att nå överflödet i livet. Stärker vår tanke att kunna se klart, istället för att leva i stress och oro.

Malan har en stor, vacker buddha amulett (5x2,5cm)

-108st handknutna stenar

-Längd ex amuletten 104cm