Ananta Mala Halsband

1 695 kr

Ananta Mala (अनन्त माला) - "Mala av Det Oändliga"

Ett exklusivt, unikt och handknutet mala, skapat med omsorg och kärlek av Sussi Norberg.

 108 stycken 8mm stora kristaller i en mjuk, grå Jaspis, runda och facetterade Jade i en magiskt vacker beige/rosa nyans. Detaljer i 24k guldpläterad mässing. De subtila detaljerna i guld symboliserar inte bara rikedom och skönhet, utan de har också en djup andlig betydelse. Det representerar fulländning, renhet och det gudomliga ljuset som finns inom varje individ. 

Jaspis är en kristall som hjälper oss att hitta inre frid, lugn och tystnad. Jade anses ha en balanserande och harmoniserande effekt på kroppen och sinnet. Genom att bära jade både under dagen och under meditation kan bidra till att skapa en känsla av inre frid och harmoni. Jade är också en kristall anses som drar till sig kärlek och pengar. 

Som hänge har detta mala en vintage buddha-amulett (55x45mm), buddhan är en symbol för upplysning och andlig vägledning. 

"Varje mala jag knyter är helt unikt och jag handplockar varje kristall utifrån dess specifika kraft och energi. Detta för att du som bärare ska få ett handgjort mala som jag kan garantera endast finns i ett exemplar. Använd ditt smycke med glädje och bär det för att ta del av dess positiva egenskaper."