Fri frakt på smycken - Pay with Klarna - We ship worldwide

Ananta Mala Halsband

  • 1 695 kr
Finns i lager.

Ananta Mala (अनन्त माला) - "Mala av Det Oändliga"

Beskrivning: Ananta Mala är ett exklusivt och handknutet mala, skapat med omsorg och kärlek av Sussi Norberg. Varje detalj är noga utvald för att skapa en harmonisk och balanserad helhet.

Material: Malan består av 108 stycken 8mm stora kristaller i en mjuk, grå Jaspis och runda, facetterade Jade i en magiskt vacker beige/rosa nyans. Detaljer i 24k guldpläterad mässing ger en subtil touch av lyx och symboliserar fulländning, renhet och det gudomliga ljuset inom varje individ.

Stenarnas Betydelse/Energier: Jaspis är en kristall som hjälper oss att hitta inre frid, lugn och tystnad. Jade anses ha en balanserande och harmoniserande effekt på kroppen och sinnet. Genom att bära jade både under dagen och under meditation kan det bidra till att skapa en känsla av inre frid och harmoni. Dessutom sägs jade ha förmågan att dra till sig kärlek och pengar, vilket förstärker dess positiva inverkan på användaren.

Design: Som hänge har detta mala en vintage buddha-amulett (55x45mm), där buddhan är en symbol för upplysning och andlig vägledning.

Användningsområden: Varje mala är helt unik, handplockad för dess specifika kraft och energi. Använd ditt smycke med glädje och bär det för att ta del av dess positiva egenskaper. Oavsett om det är under meditation, yoga eller i vardagen, kommer Ananta Mala att vara en påminnelse om din intention och en källa till positiv energi.

Filosofi: På Blush and Promise strävar vi efter att skapa smycken som inte bara är vackra, utan som också bär en betydelse. Varje mala är ett uttryck för harmoni och kärlek. Mala halsband används traditionellt som ett hjälpmedel för meditation och mindfulness. Varje kristall representerar en intention eller ett mantra som upprepas under meditationen, vilket hjälper till att fokusera sinnet och främja närvaro i nuet. Bär även ditt mala som ett vackert halsband i din vardag för att ta del av kristallernas unika egenskaper.