Fri frakt på smycken - Pay with Klarna - We ship worldwide

Earth Mala Halsband

  • 1 299 kr
Finns i lager.

Earth Mala 

Beskrivning: Ett handknutet mala skapat av Sussi Norberg med omsorg och kärlek för att förena dig med naturens energi.

Material: Earth Mala består av 108 stycken 8mm stora kristaller, där den mjuka gråa Jaspisen och de vackert facetterade Jade-stenarna i en nyans av beige och rosa skapar en harmonisk och balanserad helhet. Detaljer i 24k guldpläterad mässing ger en subtil touch av lyx och symboliserar fulländning, renhet och det gudomliga ljuset inom varje individ.

Stenarnas Betydelse/Energier: Jaspis hjälper till att hitta inre frid, lugn och tystnad, medan Jade anses ha en balanserande och harmoniserande effekt på både kropp och sinne. Genom att bära Jade, både under dagen och meditation, kan du skapa en känsla av inre harmoni och frid. Dessutom sägs Jade ha förmågan att attrahera kärlek och välstånd, vilket förstärker dess positiva inverkan på dig som bärare.

Design: Meditationsmalan är försett med en vintage buddha-amulett (55x45mm), där buddhan symboliserar upplysning och andlig vägledning.

Användningsområden: Varje mala är helt unik, handplockad för dess specifika kraft och energi. Använd ditt smycke med glädje och bär det för att ta del av dess positiva egenskaper. Oavsett om det är under meditation, yoga eller i vardagen, kommer Earth Mala att vara en påminnelse om din intention och en källa till positiv energi.

Filosofi: På Blush and Promise strävar vi efter att skapa smycken som inte bara är vackra, utan som också bär en betydelse. Varje mala är ett uttryck för harmoni och kärlek. Mala halsband används traditionellt som ett hjälpmedel för meditation och mindfulness. Varje kristall representerar en intention eller ett mantra som upprepas under meditationen, vilket hjälper till att fokusera sinnet och främja närvaro i nuet. Bär även ditt mala som ett vackert halsband i din vardag för att ta del av kristallernas unika egenskaper.