Fri frakt på smycken - Pay with Klarna - We ship worldwide

Compassion Mala Halsband

  • 1 495 kr
Finns i lager.

Compassion Mala

Beskrivning: Compassion Mala är ett unikt och handknutet mala, skapat med omsorg och kärlek av Sussi Norberg. Varje detalj är noga utvald för att ge dig en känsla av lugn, balans och jordnära energier.

Material: Malan består av 108 stycken 8mm stora kristaller i en underbar cremefärgad afrikansk Opal och Madagaskar Rosenkvarts. Stenarna är valda med största omsorg för att ge dig en helande och kärleksfull upplevelse.

Stenarnas Betydelse/Energier: Afrikansk Opal är en sten som främjar inre lugn och öppnar ditt hjärta för kärlek och medkänsla. Den hjälper även till att släppa negativitet och finna inre frid. Madagaskar Rosenkvarts bjuder in till ett hjärta fullt av ömhet och tillgivenhet.

Design: Compassion Mala har vackra detaljer i 24k guld för att påminna dig om din egen utstrålning och skönhet. Som hänge har detta mala en vintage buddha-amulett, där buddhan är en symbol för upplysning och andlig vägledning.

Användningsområden: Varje mala är helt unik, handplockad för dess specifika kraft och energi. Använd ditt smycke med glädje och bär det för att ta del av dess positiva egenskaper. Oavsett om det är under meditation, yoga eller i vardagen, kommer Compassion Mala att vara en påminnelse om din intention och en källa till positiv energi.

Filosofi: På Blush and Promise strävar vi efter att skapa smycken som inte bara är vackra, utan som också bär en betydelse. Varje mala är ett uttryck för harmoni och kärlek. Mala halsband används traditionellt som ett hjälpmedel för meditation och mindfulness. Varje kristall representerar en intention eller ett mantra som upprepas under meditationen, vilket hjälper till att fokusera sinnet och främja närvaro i nuet. Bär även ditt mala som ett vackert halsband i din vardag för att ta del av kristallernas unika egenskaper.