Fri frakt på smycken - Pay with Klarna - We ship worldwide

Quan Yin Riverstone Mala Halsband

  • 1 195 kr
  • 795 kr
Finns i lager.

Quan Yin Riverstone Mala

Beskrivning: Ett exklusivt och handknutet mala, skapat med omsorg och kärlek av Sussi Norberg. Varje detalj är noggrant utvald för att skapa en harmonisk och balanserad helhet.

Material: Malahalsbandet är knutet med 108 kristaller i Riverstone, puderrosa jade och facetterad kvarts. Dessa kristaller är kända för sin starka energi och deras förmåga att skapa balans och harmoni i ditt liv. Quan Yin-hänget ger en extra dos av kraft och symboliserar beskyddet av kvinnor och barn.

Stenarnas Betydelse/Energier: Riverstone är känt för att ha en stark energi som ger bäraren kraft och hjälper till att jorda och grunda sig under meditation. Jade har helande och beskyddande egenskaper och anses attrahera kärlek och pengar. Facetterad kvarts förstärker energier och ökar tankeverksamheten, vilket ger en känsla av klarhet och fokus.

Design: Malahalsbandet är försedd med ett vackert hänge med Quan Yin, den kinesiska gudinnan som är beskyddare av kvinnor och barn. 

Användningsområden: Varje mala är helt unik, handplockad för dess specifika kraft och energi. Använd ditt smycke med glädje och bär det för att ta del av dess positiva egenskaper. Oavsett om det är under meditation, yoga eller i vardagen, kommer Quan Yin Mala att vara en påminnelse om din intention och en källa till positiv energi.

Filosofi: På Blush and Promise strävar vi efter att skapa smycken som inte bara är vackra, utan som också bär en betydelse. Varje mala är ett uttryck för harmoni och kärlek. Mala halsband används traditionellt som ett hjälpmedel för meditation och mindfulness. Varje kristall representerar en intention eller ett mantra som upprepas under meditationen, vilket hjälper till att fokusera sinnet och främja närvaro i nuet. Bär även ditt mala som ett vackert halsband i din vardag för att ta del av kristallernas unika egenskaper.


Mind Notes

325 kr 163 kr

Armband 111 Intuition

345 kr 225 kr

Breeze Klänning

1 995 kr 1 195 kr