Fri frakt på smycken - Pay with Klarna - We ship worldwide

Crecsent Mala Halsband

  • 1 295 kr
  • 895 kr
Finns i lager.

Crescent Mala

Beskrivning: Ett unikt och handknutet mala, skapat med omsorg och kärlek av Sussi Norberg. Varje detalj är noga utvald för att ge dig en känsla av harmoni och balans.

Material: Malahalsbandet är knutet med 108 vackra 6mm kristaller i grön Månsten, Solsten och facetterad Rosenkvarts. Dessa kristaller är valda för sina unika egenskaper som främjar glädje och kärlek i olika former.

Stenarnas Betydelse/Energier: Grön Månsten är en kristall som främjar anknytning och känslomässig balans, vilket ger dig stabilitet och harmoni i ditt inre. Solsten fyller dig med glädje och positivitet, och Rosenkvarts stärker kärleken i alla dess former och öppnar upp för det spirituella.

Design: Malahalsbandet är smyckat med en buddha-amulett, vilket är en symbol för visdom och inre frid. Genom att bära denna amulett kommer du att påminnas om att söka din inre visdom och uppnå balans i ditt liv.

Användningsområden: Varje mala är helt unik, handplockad för dess specifika kraft och energi. Använd ditt smycke med glädje och bär det för att ta del av dess positiva egenskaper. Oavsett om det är under meditation, yoga eller i vardagen, kommer Crescent Mala att vara en påminnelse om din intention och en källa till positiv energi.

Filosofi: På Blush and Promise strävar vi efter att skapa smycken som inte bara är vackra, utan som också bär en betydelse. Varje mala är ett uttryck för harmoni och kärlek. Mala halsband används traditionellt som ett hjälpmedel för meditation och mindfulness. Varje kristall representerar en intention eller ett mantra som upprepas under meditationen, vilket hjälper till att fokusera sinnet och främja närvaro i nuet. Bär även ditt mala som ett vackert halsband i din vardag för att ta del av kristallernas unika egenskaper.