Fri frakt på smycken - Pay with Klarna - We ship worldwide

Happy Hippie Rosa Aventurin

  • 725 kr
Finns i lager.

Happy Hippie Rosa Aventurin

Beskrivning: Happy Hippie kollektionen är designad och skapad av Sussi Norberg. Alla halsband är unika och finns endast i ett exemplar.

Material: Detta halsband är skapat med 4mm kristaller i rosa Aventurin, Turmalin. Detaljer i 24k matt guld och ett hänge i rosa Opal.

Stenarnas Betydelse/Energier: Rosa Aventurin är en sten som främjar kreativitet, optimism och självförtroende. Den har en mjuk, kärleksfull energi som hjälper till att öppna hjärtat och attrahera kärlek och vänskap.Turmalin är en kraftfull skyddssten som avleder negativa energier och skapar en skyddande aura runt den som bär den. Den hjälper till att balansera och rena chakran, och främjar en känsla av trygghet och stabilitet. Rosa Opal är en sten för känslomässig helande och kärlek. Den bär en mjuk och vårdande energi som främjar inre frid och lugn.

Längd: ca 42cm

Filosofi: På Blush and Promise strävar vi efter att skapa smycken som inte bara är vackra, utan som också bär en betydelse. 

Smyckesvård: 

Undvik att låta dina smycken komma i kontakt med vatten och förvara dem inte inne badrummet då värmen och fukten kan skada materialen i dina smycken. 

Tänk på att ta av dina smycken då du tränar eller sover eftersom svett kan påverka pläteringen.

Innan du tar på dig dina smycken, var noga med att låta eventuella krämer, lotions, parfymer och smink sjunka in i huden. 

Applicera dina hårprodukter (speciellt hårspray) innan du tar på dig sina smycken