Fri frakt på smycken - Pay with Klarna - We ship worldwide

Happy Hippie Amazonit

  • 725 kr
Finns i lager.

Happy Hippie Amazonit

Beskrivning: Happy Hippie kollektionen är designad och skapad av Sussi Norberg. Alla halsband är unika och finns endast i ett exemplar.

Material: Detta halsband är skapat med 4mm kristaller i Amazonit, Turmalin och Rosenkvarts. Detaljer i 24k matt guld och ett hänge i Safir.

Stenarnas Betydelse/Energier: Amazonit är känd som "hoppets sten" och är en kraftfull talisman för kommunikation, sanning och integritet.Turmalin är en kraftfull skyddssten som avleder negativa energier och skapar en skyddande aura runt den som bär den. Den hjälper till att balansera och rena chakran, och främjar en känsla av trygghet och stabilitet. Rosenkvarts sprider en mjuk, kärleksfull energi och kan stärka relationer genom att uppmuntra förståelse och förlåtelse. Safir är en sten av visdom och andlig insikt. Den bär en kraftfull energi som hjälper till att öppna upp och balansera halschakrat, vilket främjar klar kommunikation och självuttryck.

Längd: ca 41cm

Filosofi: På Blush and Promise strävar vi efter att skapa smycken som inte bara är vackra, utan som också bär en betydelse. 

Smyckesvård: 

Undvik att låta dina smycken komma i kontakt med vatten och förvara dem inte inne badrummet då värmen och fukten kan skada materialen i dina smycken. 

Tänk på att ta av dina smycken då du tränar eller sover eftersom svett kan påverka pläteringen.

Innan du tar på dig dina smycken, var noga med att låta eventuella krämer, lotions, parfymer och smink sjunka in i huden. 

Applicera dina hårprodukter (speciellt hårspray) innan du tar på dig sina smycken