Fri frakt på smycken - Pay with Klarna - We ship worldwide

Happy Hippie Akvamarin

  • 725 kr
Finns i lager.

Happy Hippie Akvamarin

Beskrivning: Happy Hippie kollektionen är designad och skapad av Sussi Norberg. Alla halsband är unika och finns endast i ett exemplar.

Material: Detta halsband är skapat med 4mm kristaller i Akvamarin och Jaspis. Detaljer i 24k matt guld och ett hänge i Ametist.

Stenarnas Betydelse/Energier: Akvamarin är känd som modets och klarhetens sten. Den har en lugnande energi som hjälper till att minska stress och lugna sinnet. Jaspis är en mångsidig sten som finns i många färger och varianter, men alla typer av Jaspis är kända för sina jordande och stabiliserande egenskaper. Ametist är en sten för andlighet och högre medvetande. Den är känd för sina lugnande och meditativa energier, vilket gör den idealisk för att främja inre frid och balans.

Längd: ca 38cm

Filosofi: På Blush and Promise strävar vi efter att skapa smycken som inte bara är vackra, utan som också bär en betydelse. 

Smyckesvård: 

Undvik att låta dina smycken komma i kontakt med vatten och förvara dem inte inne badrummet då värmen och fukten kan skada materialen i dina smycken. 

Tänk på att ta av dina smycken då du tränar eller sover eftersom svett kan påverka pläteringen.

Innan du tar på dig dina smycken, var noga med att låta eventuella krämer, lotions, parfymer och smink sjunka in i huden. 

Applicera dina hårprodukter (speciellt hårspray) innan du tar på dig sina smycken