Fri frakt på smycken - Pay with Klarna - We ship worldwide

Halsband Embody Abundance

  • 1 195 kr
Finns i lager.

Halsband Embody Abundance

Beskrivning: Ett unikt & helt magiskt vackert halsband i olika kristaller som alla har sin egna form, storlek och energidesignad och skapad av Sussi Norberg. 

Material: Detta halsband är skapat med runda, facetterade och nuggets i 6, 8 och 10mm kristaller. Kristallerna är Solsten, Madagaskar Rosenkvarts, Jordgubbskvarts, Jade & Kvarts.

Stenarnas Betydelse/Energier: Solstenen symboliserar glädje, optimism och vitalitet. Madagaskar rosenkvarts är känd för sin kärleksfulla och lugnande energi. Den främjar självkärlek, förlåtelse och emotionell healing. Jordgubbskvarts har en mjuk och kärleksfull energi som uppmuntrar till glädje och passion. Den stödjer hjärtats energi och kan hjälpa till att manifestera drömmar och önskningar. Jade är en kraftfull sten för lycka, överflöd och välstånd. Den balanserar och harmoniserar kroppen och sinnet, och hjälper till att frigöra negativa tankar och energier. Kvarts är en mångsidig och kraftfull kristall som kan förstärka energier och intentioner. Den är känd som en "mästarehealer" och kan användas för att rena, skydda och balansera alla chakran. 

Längd: ca 44cm

Filosofi: På Blush and Promise strävar vi efter att skapa smycken som inte bara är vackra, utan som också bär en betydelse. 

Smyckesvård: 

Undvik att låta dina smycken komma i kontakt med vatten och förvara dem inte inne badrummet då värmen och fukten kan skada materialen i dina smycken. 

Tänk på att ta av dina smycken då du tränar eller sover eftersom svett kan påverka pläteringen.

Innan du tar på dig dina smycken, var noga med att låta eventuella krämer, lotions, parfymer och smink sjunka in i huden. 

Applicera dina hårprodukter (speciellt hårspray) innan du tar på dig sina smycken