Sattva Mala Halsband

1 695 kr

Sattva Mala (सत्त्व माला) - "Mala av Renhet"

Ett exklusivt, unikt och handknutet mala, skapat med omsorg och kärlek av Sussi Norberg.

 108 stycken 8mm stora kristaller, i Riverstone, runda och facetterade i en magiskt vacker beige/rosa nyans av både slipad och matt Jade. Detaljer i 24k guldpläterad mässing. De subtila detaljerna i guld symboliserar inte bara rikedom och skönhet, utan de har också en djup andlig betydelse. Det representerar fulländning, renhet och det gudomliga ljuset som finns inom varje individ. 

Riverstone är känd för att ha en stark energi, vilket ger bäraren kraft. Den är särskilt användbar när den används i malas eftersom den hjälper bäraren att jorda & grunda sig under meditation. Jade är en kristall som anses ha en balanserande och harmoniserande effekt på kroppen och sinnet. Genom att bära jade både under dagen och under meditation kan bidra till att skapa en känsla av inre frid och harmoni. Jade är också en kristall anses som drar till sig kärlek och pengar. 

Som hänge har detta mala en vintage buddha-amulett (85x30mm), buddhan är en symbol för upplysning och andlig vägledning. 

"Varje mala jag knyter är helt unikt och jag handplockar varje kristall utifrån dess specifika kraft och energi. Detta för att du som bärare ska få ett handgjort mala som jag kan garantera endast finns i ett exemplar. Använd ditt smycke med glädje och bär det för att ta del av dess positiva egenskaper."