Prema Mala Halsband

1 695 kr

Prema Mala (प्रेम माला) - "Mala av Kärlek"

Ett exklusivt, unikt och handknutet mala, skapat med omsorg och kärlek av Sussi Norberg.

 108 stycken 8mm stora kristaller i en rosa Opal, runda och facetterad Jade, både matta och slipade  i en magiskt vacker nyans. Detaljer i 24k guldpläterad mässing. De subtila detaljerna i guld symboliserar inte bara rikedom och skönhet, utan de har också en djup andlig betydelse. Det representerar fulländning, renhet och det gudomliga ljuset som finns inom varje individ. 

Opalen är en mild, men djupt helande sten som öppnar upp oss för kommunikation med vår andlighet. Det ger oss styrka och uthållighet i att utföra uppgifter och hjälper oss även att uttrycka våra djupaste känslor. Jade är en kristall som anses ha en balanserande och harmoniserande effekt på kroppen och sinnet. Genom att bära jade både under dagen och under meditation kan bidra till att skapa en känsla av inre frid och harmoni. Jade är också en kristall anses som drar till sig kärlek och pengar. 

Som hänge har detta mala en vintage buddha-amulett (85x30mm), buddhan är en symbol för upplysning och andlig vägledning. 

"Varje mala jag knyter är helt unikt och jag handplockar varje kristall utifrån dess specifika kraft och energi. Detta för att du som bärare ska få ett handgjort mala som jag kan garantera endast finns i ett exemplar. Använd ditt smycke med glädje och bär det för att ta del av dess positiva egenskaper."