Fri frakt på smycken - Pay with Klarna - We ship worldwide

Bhakti Mala Halsband

  • 1 195 kr
Finns i lager.

Bhakti Mala 

Beskrivning: Bhakti Mala är ett exklusivt och handknutet mala, skapat med omsorg och kärlek av Sussi Norberg. Varje detalj är noga utvald för att skapa en harmonisk och balanserad helhet.

Material: Malahalsbandet är knutet 108st 6mm-stenar i Rosenkvarts, Kiwi Jaspis och Gul Aventurin. Rosenkvarts representerar kärlek, ro och harmoni, medan Kiwi Jaspis stöttar och lugnar under stressiga perioder. Gul Aventurin ger inre lugn och mod i kritiska situationer och stärker vår förmåga att se med hjärtat.

Design: Malan är försett med en vacker buddha-amulett som förstärker dess andliga egenskaper och symboliserar hängivenhet och inre frid.

Användningsområden: Varje mala är helt unik, handplockad för dess specifika kraft och energi. Använd ditt smycke med glädje och bär det för att ta del av dess positiva egenskaper. Oavsett om det är under meditation, yoga eller i vardagen, kommer Bhakti Mala att vara en påminnelse om din intention och en källa till positiv energi.

Filosofi: På Blush and Promise strävar vi efter att skapa smycken som inte bara är vackra, utan som också bär en betydelse. Varje mala är ett uttryck för harmoni och kärlek. Mala halsband används traditionellt som ett hjälpmedel för meditation och mindfulness. Varje kristall representerar en intention eller ett mantra som upprepas under meditationen, vilket hjälper till att fokusera sinnet och främja närvaro i nuet. Bär även ditt mala som ett vackert halsband i din vardag för att ta del av kristallernas unika egenskaper.