Fri frakt på smycken - Pay with Klarna - We ship worldwide

Glow Mala Halsband

  • 1 495 kr
Finns i lager.

Glow Mala 

Beskrivning: Detta är ett exklusivt och handknutet mala, skapat med omsorg och kärlek av Sussi Norberg. Varje detalj är noga utvald för att skapa en harmonisk och balanserad helhet. Upptäck kraften hos vårt unika malahalsband med blå Opal, skapat för att ge dig känslan av spirituell harmoni och välbefinnande. 

Material: Malahalsbandet är handknutet med 108st 6mm-stenar i en otroligt vacker blå nyans av Opal, facetterad Kvarts och detaljer i 24k guld. Denna kombination ger malan en unik känsla av skönhet och styrka. Opalen är en mild men djupt helande sten som öppnar upp oss för kommunikation med vår andlighet, medan Kvartsen balanserar den universella energin och ökar tankeverksamheten för att fördjupa din kreativitet.

Design: Malan är försett med en vacker Buddha-amulett som symboliserar lycka, frid och visdom. Varje element i designen är avsiktligt valt för att förstärka malans spirituella egenskaper och estetiska skönhet.

Användningsområden: Varje mala är helt unik, handplockad för dess specifika kraft och energi. Använd ditt smycke med glädje och bär det för att ta del av dess positiva egenskaper. Oavsett om det är under meditation, yoga eller i vardagen, kommer Glow Mala att vara en påminnelse om din intention och en källa till positiv energi.

Filosofi: På Blush and Promise strävar vi efter att skapa smycken som inte bara är vackra, utan som också bär en betydelse. Varje mala är ett uttryck för harmoni och kärlek. Mala halsband används traditionellt som ett hjälpmedel för meditation och mindfulness. Varje kristall representerar en intention eller ett mantra som upprepas under meditationen, vilket hjälper till att fokusera sinnet och främja närvaro i nuet. Bär även ditt mala som ett vackert halsband i din vardag för att ta del av kristallernas unika egenskaper.