Fri frakt på smycken - Pay with Klarna - We ship worldwide

Moment Mala Halsband

  • 1 195 kr
Finns i lager.

Moment Mala

Beskrivning: Moment Mala är ett unikt halsband handknutet av Sussi Norberg, skapat för att hylla varje ögonblick i livets flöde. Varje detalj är omsorgsfullt utvald för att skapa en harmonisk och meningsfull helhet.

Material: Malahalsbandet är knutet med 108 vackra 6mm kristaller i Riverstone, Bildjaspis och Solsten. Dessa kraftfulla stenar symboliserar förändring, jordning och glädje, vilket ger malan en djupgående och inspirerande energi. Detaljer i 24k guld kompletterar de naturliga skönheterna hos kristallerna och ger en touch av lyx till halsbandet.

Stenarnas Betydelse/Energier: Riverstone representerar flöde och anpassning till livets skiftande strömmar, medan Bildjaspis stärker din jordande energi och ökar självkänslan. Solstenen fyller dig med glädje och positivitet och hjälper dig att stråla som solen, oavsett utmaningar som möter dig.

Design: Malahalsbandet är smyckat med en handgjord vintage buddha-amulett som hänge. Buddhan symboliserar visdom och inre frid och fungerar som en påminnelse om att söka balans och harmoni i livet.

Användningsområden: Varje mala är helt unik, handplockad för dess specifika kraft och energi. Använd ditt smycke med glädje och bär det för att ta del av dess positiva egenskaper. Oavsett om det är under meditation, yoga eller i vardagen, kommer Moment Mala att vara en påminnelse om din intention och en källa till positiv energi.

Filosofi: På Blush and Promise strävar vi efter att skapa smycken som inte bara är vackra, utan som också bär en betydelse. Varje mala är ett uttryck för harmoni och kärlek. Mala halsband används traditionellt som ett hjälpmedel för meditation och mindfulness. Varje kristall representerar en intention eller ett mantra som upprepas under meditationen, vilket hjälper till att fokusera sinnet och främja närvaro i nuet. Bär även ditt mala som ett vackert halsband i din vardag för att ta del av kristallernas unika egenskaper.