Wisdom & Guidance Kristallset

325 kr
163 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Affirmation - "Svaren jag söker finns inom mig och runt omkring mig."

Ett set med vackra kristaller som kommer till dig i en box med en förvaringspåse och en beskrivning av stenarna.

Fluorit- Med denna sten skickar du kraftfull klarhet och fokus till sinnet. Den tros stärka intuition och koncentration, vilket gör att man kan se igenom illusioner för att hitta sanning och lösning. Fluorit används också för att neutralisera negativ energi och framkalla balans, fred och harmoni.

Ametist - Används för att initiera visdom och en större förståelse. Ametist tros ge psykisk rening som skingra negativ energi och bryter igenom "dimman" som skapas av för många tankar, känslor och yttre påverkan. Det används också för att skydda och anpassa chakran, vilket stärker hela kroppen i processen.

Hematit - Denna glänsande svarta sten är känd för sina krafter att "grunda" och läka. Används för att stärka auran, harmonisera sinne, kropp och själ och absorbera negativ energi från kroppen. Genom att eliminera stress, oro och ångest kan Hematiten hjälpa oss att fokusera på ögonblicket och rensa sinnet för att få vägledning.

 Idag använder vi människor kristaller och stenar på många sätt, i smycken, att bära dem i en ficka, använda dem i meditation eller helt enkelt placera dem i vår omgivning.

*Stenar som visas på bilden är inte exakta stenar som skickas. Alla stenar varierar i färg, storlek och form.

Bali Unity Wrap Purple
163 kr 325 kr
Skål i snäckskal
48 kr 95 kr
Rise Mala Halsband
779 kr 1 299 kr