New Beginnings Kristallset

325 kr
275 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Affirmation - "Med passion och styrka skapar jag min egen framtid."

Ett set med vackra kristaller som kommer till dig i en box med en förvaringspåse och en beskrivning av stenarna.

Rainbow Månsten - En sten för nystart. Dess mjuka och lugnande egenskaper kan lindra stress i den känslomässiga kroppen och rensa bort negativitet. Dess feminina energi och kraft kan hjälpa till att läka och vägleda dig i din inre väg. Dess glödande vitalitet kan återuppliva sinnet och kroppen, hjälpa dig att förstå syftet med förändring och hjälpa dig att acceptera cyklerna i livet.

Rosenkvarts är känd som hjärtats sten. Dess energi kan förstärka kärleken i praktiskt taget alla situationer. Det hjälper användaren att känna en stark känsla av självvärde, och därför vara värd kärlek. Det öppnar hjärtat för förlåtelse, medkänsla för sig själv och för andra, och höjer självkänslan.

Labradorit är en förvandlingssten. Denna majestätiska sten sägs stimulera din inre medvetenhet, föra dig närmare att upptäcka ditt sanna jag och hjälpa dig att bli den person du är avsedd att vara. Labradorit är också känd som den mest kraftfulla beskyddaren av alla stenar, skapar en avskärmande kraft genom hela auran och stärker dina naturliga energier. Stenen tros också skydda mot negativitet och olyckor.

 Idag använder vi människor kristaller och stenar på många sätt, i smycken, att bära dem i en ficka, använda dem i meditation eller helt enkelt placera dem i vår omgivning.

*Stenar som visas på bilden är inte exakta stenar som skickas. Alla stenar varierar i färg, storlek och form.