Love & Happiness Kristallset

325 kr
275 kr

Affirmation - "Jag väljer lycka och kärleken är riklig i mitt liv."

Ett set med vackra kristaller som kommer till dig i en box med en förvaringspåse och en beskrivning av stenarna.

Rosenkvarts är känd som hjärtats sten. Dess energi kan förstärka kärleken i praktiskt taget alla situationer. Det hjälper användaren att känna en stark känsla av självvärde, och därför vara värd kärlek. Det öppnar hjärtat för förlåtelse, medkänsla för sig själv och för andra, och höjer självkänslan.

Ametist är en av de äldsta stenarna som är kända och tros vara en reningssten. Det sägs skingra negativ energi och kan bäras för att skydda mot yttre påverkan eller föroreningar i atmosfären. Det fungerar också för att skydda och anpassa chakran, vilket stärker hela kroppen i processen.

Bergskristall kallas ofta "Master Healer"-stenen och kan användas för alla tillstånd. Det tros stimulera immunförsvaret och cirkulationssystemen, förbättra energiflödet och föra kroppen i balans. Det är en sten av klarhet, som skingra negativitet och kan användas för att rena och klargöra på de andliga, mentala och fysiska planen. Det används också för att förstärka intensiteten av energi från andra stenar.

 Idag använder vi människor kristaller och stenar på många sätt, i smycken, att bära dem i en ficka, använda dem i meditation eller helt enkelt placera dem i vår omgivning.

*Stenar som visas på bilden är inte exakta stenar som skickas. Alla stenar varierar i färg, storlek och form.