Good Luck Kristallset

325 kr
163 kr

Affirmation - "Jag är i linje med alla välsignelserna av lycka och överflöd"

Ett set med vackra kristaller som kommer till dig i en box med en förvaringspåse och en beskrivning av stenarna.

Citrin är känd som framgångsstenen. Dess ljusa energier lyser upp alla vackra sidor hos den som bär stenen. Den sprider lycka och glädje, även om dessa kan dyka upp på oväntade sätt. Det sägs att den hjälper dig att manifestera framgång, nå dina mål och uppnå överflöd i ditt liv, särskilt i affärer.

Grön Aventurin är känd som möjlighetens sten och anses vara den lyckligaste av alla kristaller som bringar välstånd och rikedom. Dess vinnande energi gör den till en bra allierad för att öka sina chanser i alla situationer. Det anpassar villkoren så att dina "möjligheter" är oundvikliga. Den släpper också gamla mönster, vanor och besvikelser så att nya möjligheter kan visa sig.

Pyrit är en symbol för pengar och lycka till. Pyritens energi ger själen kraft och uppmuntrar oss att övervinna rädslor och vidta åtgärder. Den sägs öka viljan att utföra alla uppgifter man bestämmer sig för, och kan hitta självförtroende och får oss att bli mer dynamiska.

 Idag använder vi människor kristaller och stenar på många sätt, i smycken, att bära dem i en ficka, använda dem i meditation eller helt enkelt placera dem i vår omgivning.

*Stenar som visas på bilden är inte exakta stenar som skickas. Alla stenar varierar i färg, storlek och form.

Ritual Rökelser
20 kr 35 kr
Skål i snäckskal
48 kr 95 kr
Halsband Mandala
495 kr 825 kr