Calming & Anti Anxiety Kristallset

325 kr
275 kr

Affirmation - "För varje andetag släpper jag oron inom mig och blir mer och mer lugn."

Ett set med vackra kristaller som kommer till dig i en box med en förvaringspåse och en beskrivning av stenarna.

Blue Lace Agate är en mycket lugnande kristall som kan lindra frustration genom att stabilisera känslorna av att vara i obalans. Blue Lace Agate inspirerar till lojalitet och pålitlighet. Det är en stödkristall som lugnar stressrelaterade situationer och övervinner kommunikationssvårigheter. Använd Blue Lace Agate om du kämpar för att uttrycka dina känslor utan att bli upprörd.

Rosenkvarts är känd som hjärtats sten. Dess energi kan förstärka kärleken i praktiskt taget alla situationer. Det hjälper användaren att känna en stark känsla av självvärde, och därför vara värd kärlek. Det öppnar hjärtat för förlåtelse, medkänsla för sig själv och för andra, och höjer självkänslan.

Amazonit är en lugnande sten. Den sägs lugna hjärnan och nervsystemet och hjälper till att upprätthålla optimal hälsa. Amazonite hjälper till att kommunicera våra sanna tankar/känslor och gör det också möjligt för oss att se ett problem från en annan persons synvinkel.

 Idag använder vi människor kristaller och stenar på många sätt, i smycken, att bära dem i en ficka, använda dem i meditation eller helt enkelt placera dem i vår omgivning.

*Stenar som visas på bilden är inte exakta stenar som skickas. Alla stenar varierar i färg, storlek och form.