Halsband Adorn Solsten

795 kr

Upptäck det unika halsbandet Adorn Solsten, som är designat och handgjort av Sussi Norberg.

Halsbandet är försedd med de vackrast 3mm , naturliga solstenar och 24K gulddetaljer. Längden är ca 44 cm och måtten på hänget är 4x6mm. Hänget är en oval, facetterad bergskristall som är slipad på ett sätt som förstärker kristallens naturliga skönhet och fångar ljuset på ett magiskt sätt. 

Solsten

Solsten är kopplad till tur och lycka. Den rensar, renar och aktiverar alla chakran. Solstenen ökar intuitionen och gör att det riktiga och sanna "jaget" lyser igenom. Den lindrar stress och ökar vitaliteten, uppmuntrar oberoende och originalitet. Särskilt användbar för de som har svårt att säga ”nej” till andra då den ger kraft till självförtroendet. Uppmuntrar optimism och entusiasm. Stimulerar självhelande krafter.

Bergskristall

Bergkristall ses som den främsta av alla kristaller, då den bland annat hjälper till att stärka övriga kristallers egenskaper när de används tillsammans. Den hjälper till att stärka vår koncentrationsförmåga. Bergskristallen har även förmågan att transportera bort negativa energier och lagra de positiva.