Truth Mala Halsband

1 195 kr
795 kr

Handknutet unikt yogahalsband, meditations mala med 6mm stenar i

Puderrosa Jade

Det är en skydds- och visdoms sten, som drar till sig kärlek och pengar. Jade är lugnande och motverkar stress, ger dig energi då du är trött. Är helande och har beskyddande egenskaper. Jade stöder dig att njuta av att bara leva, att sakta ner och luktar blommorna. Det hjälper till att avblockera motståndet vi har mot att få det vi behöver, den hjälper oss att komma in i flödet av gudomligt överflöd. Chakra: Tredje ögat och kronchakra.

Rosenkvarts 

Står för kärlek, ro och harmoni. Den är kallad kärlekens sten då den står för milda, positiva energier och kärlek i alla former. Chakra: Hjärta

Kiwi Jaspis

Detta är en vårdande sten som stödjer oss om vi upplever stress då energin från stenen får oss mer avslappnade och lugna. Den är healande då den hjälper till förena alla aspekter av våra liv, justerar, renar och balanserar chakran. Kiwi jaspis unika komposition är upplyftande och kan höja vårt välbefinnande och humör. Den sägs hjälpa till att anpassa oss till jordens vibrationer och på så sätt skapar den en inre balans och harmoni.

Malan har en vacker buddha amulett 

- 108st handknutna stenar

- Längd ex amuletten 80cm