Sand Dollar Sakura Mala

1 195 kr
795 kr

Handknutet Mala halsband av 6mm kristaller i Sakura Agat, Citrin, Rosenkvarts och jade.

Agaten är en stabiliserande sten som grundar bäraren av detta mala.  Kristallens helande energi ger dig frid och uppmuntrar dig att växa genom det du går igenom i livet.  Precis som den japanska körsbärsblomman (Sakura) påminns du om att växandet inte sker omedelbart, utan det tar tid och tålamod att utvecklas till ditt sannaste, vackraste, levande jag.
De rosa pigmenten i stenarna arbetar för att aktivera ditt hjärt- och rotchakra, vilket ger stabilitet. Citrin som symboliserar solen och överflöd, glädje, energi och generositet. Citrin tar bort negativ energi och balanserar chakran för att hjälpa dig att få en god nattsömn och öka din andliga medvetenhet. Rosenkvarts står för kärlek, ro och harmoni. Den löser upp mörka känslor och släpper in kärleken i våra sinnen. Jade är en skydds- och visdoms sten, som drar till sig kärlek och pengar. Jade är lugnande och motverkar stress, ger dig energi då du är trött.

Malan har en vacker Sand Dollar amulett i sterling silver

En sand dollar är en ovanlig sjöborre som har vacker spirituell betydelse. Den står för att välja sin egen väg och hitta sin frihet. Den stöttar dig att välja bort det som inte längre resonerar med dig och det du står för.

-108st handknutna stenar, design Sussi Norberg